Verkoopstyling


Bij onderzoek is gebleken dat voor 80% tot 90% van de kopers de eerste 15 seconden doorslaggevend zijn voor de verdere bezichtiging. Het is dan ook belangrijk om de eerste indruk van je huis zo goed mogelijk te laten zien. Je hebt maar een keer de kans voor een eerste indruk!Bij verkoopstyling zorgt een verkoopstylist er voor dat de koper wordt geprikkeld om jullie huis te bekijken.
De kamers worden gestyld om de ruimte zo goed mogelijk te laten zien. Wanneer je al een makelaar hebt, is dat geen probleem. Ik werk graag als makelaar stylist/ verkoopstyliste mee.


Wat doet de verkoopstylist?

Je huis wordt verkoop klaar gemaakt. Verder verzorgd de verkoopstyliste de woning fotografie. Wanneer je besluit om zelf je woning te verkopen via Funda of Makelaars land wordt je voorzien van foto’s, die je zelf gebruiken kan. Door verkoopstyling wordt je huis eerder verkocht!


Heb je interesse of een vraag? Neem contact op door het onderstaand formulier in te vullen.

Monique Burrie: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Mirella's style heeft ons uit verkoopklaar gestyled. Binnen 7 dagen was onze woning verkocht! En heel veel complimenten gehad van de kijkers. Ik heb een super goede ervaring met Mirella's Style en voor onze nieuwe woning komt ze ook weer helpen met het stylen!"