Moderne interieurstijl


Strak en rustgevend

De moderne interieurstijl als woning inrichting is ontstaan in de 20e eeuw en niet te verwarren met de hedendaagse stijl. Na alle versierde meubelen in de stijl van Lodewijk de 14e was men wel toe aan iets rustiger. De in 1920/1930 jaren moderne huis inrichting valt onder het kopje voor strakke en eenvoudige meubelen.In de aankleding van een ruimte in de moderne interieurstijl wordt veel roestvrij staal en glas gebruikt voor ruimtelijk effect. Ook hoogglans meubelen geven een ruimtelijk effect. De accessoires zijn bijna niet of nauwelijks te vinden in de moderne stijl. In deze stijl wordt er gebruik gemaakt van een enkele eye catcher. Zo wordt de moderne interieurstijl onderscheiden van de andere stijlen.

De inspiratie komt hoofdzakelijk door de ruimte in de woning.
De moderne interieurstijl wordt vaak toegepast in een kleine woonkamer of kleine slaapkamer (tiener kamer of kamer voor jong volwassene).

 

Hoe pas je de inrichting van je huis toe naar een moderne huis inrichting? Welke kleuren kun je gebruiken, welke accessoires kun je neerzetten en waar ga je alles neer zetten?

Allemaal spannende vragen om je huisstijl in moderne woonstijl te laten ontstaan.

Bij deze vragen kan ik jou als binnenhuisstylist bij helpen. Wat kan je van mij verwachten?

  • Intakegesprek
  • Kleuradvies
  • Nieuwe indeling (mits nodig)
  • Meubilair advies
  • Samen shoppen voor meubels

 

Wil jij een moderne interieurstijl? Neem vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken wij wat er mogelijk is. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Indien je liever direct contact hebt:
T. 06-33760488 (ook via Whats app button op de mobiele site)
E. info@mirella-style.nl

Esther Wagemaker: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Super goede styliste. Kan met kleine veranderingen iets heel moois maken. Heeft zelf een bijzondere smaak, waardoor je echt die wauw factor in je huis kan creëren, maar past zich ook aan naar jouw smaak en wensen en de spullen die je zelf in huis hebt. Blijft net zo lang op zoek naar spullen en kleuren die bij je passen, totdat je echt helemaal tevreden bent. Heeft een goede kijk op kleurencombinaties en weet precies waar wat te koop is en voor ieder budget.Kortom : Een aanrader!"