Industriële interieurstijl


De stijl van het moment

De rauwe en vaak niet afgewerkte stijl van de industriële interieurstijl moet je absoluut aan trekken als woninginrichting. Het kan in elke ruimte als aankleding. De donkerder vaak robuuste kleuren van geven het aanzicht een stoere look. Ben je op zoek naar een stoere stijl? Dan is de industriële woonstijl echt wat voor jou!


Een eetkamer van landelijke naar industriële stijl.


Om jouw industriële interieur te creëren raad ik als binnenhuisstylist vaak aan om 1 of 2 echte elementen aan te schaffen om de stijl zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen. Denk hierbij aan een lamp of een stalen kast. Hout of een variatie daarvan kan een toevoeging zijn om de huiselijker sfeer te benadrukken. Wil je het wat aangeklede maken ,dan raad ik je aan om vintage spullen aan te schaffen en deze op strategische punten neer te zetten.


Wat kan je van mij verwachten?

  • Intakegesprek
  • Kleuradvies
  • Nieuwe indeling (mits nodig)
  • Meubilair advies
  • Samen shoppen voor meubels

 

Wil jij een industriële interieurstijl? Neem vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken wij wat er mogelijk is. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Indien je liever direct contact hebt:
T. 06-33760488 (ook via Whats app button op de mobiele site)
E. info@mirella-style.nl

Chantelle Heijstee: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
"Wat een fijne styliste, persoonlijk en vol passie. Mirella kwam met zulke mooie ideeën waar wij zelf nooit op waren gekomen. Style in kleur!! Bedankt Mirella!! Ik raad haar zeker aan."

 

Karin Ott: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Top Stylist, luistert naar je wensen en haalt je uit je comfortzone, geweldige ideeën en super met haar samen gewerkt. Een hele verandering van huiskamer in 1 dag. Ze heeft gevoel voor kleur en style. Ook is ze onwijs gezellig en erg aardig. Ze zal zeker nog een keer gevraagd worden."