Welke stijl past bij jou?

Bij welke woninginrichting voel jij je thuis?

Om je woning in de juiste sfeer te brengen, kan je beginnen met een mood-board te maken.
Daar plak je de foto’s en ideeën op om een interieur overzicht te krijgen van jouw smaak.
Woon je met z’n tweeën of met meerdere personen in een huis dan adviseer ik om allemaal een mood-board te maken. Dan worden de overeenkomsten en verschillen duidelijk worden. Een mood-board geeft een interieur adviseur een goede kijk op wat er bij jullie als woninginrichting kan passen.

Om woonideeën op te doen, kun je bij verschillende woonwinkels terecht. Je hebt daar ook verschillende stijlen in. De landelijke interieurwinkel is daar een van. Maar je kunt je blik ook verbreden door gezellig een dagje naar een woonboulevard te gaan.
Deze locaties bieden voorbeelden om sfeer te proeven. Zo kan je de ingerichte huiskamer of slaapkamer bekijken, nadat je hem zelf heb ingericht.

Kom je er niet uit dan is het handig om een interieur stylist mee te nemen. De interieur stylist kan dan advies geven over de toegepaste stijlen en een woning- of kleuradvies geven. Vaak kan ze ook een gordijnadvies en vloeradvies meegeven, een sfeer bepaling, zodat je een heel interieur adviesplan mee naar huis kan nemen!

Je kunt ook je kamer inrichten met je meubels en dan een interieur stylist vragen om de sfeer te bepalen. Door middel van kleur en de toepassing van accessoires.