Vintage styling


Op zoek naar de pareltjes van vroeger

De meubelen en accessoires van de vintage inrichitng zijn tussen de 30 en 100 jaar oud.
Je vindt ze dus ook alleen in de 2e hands meubelwinkels of outlet stores! Hoe leuk is dat om te snuffelen tussen al spulletjes. Met een beetje geluk vind je soms een unieke must-have.


Van oud naar Vintage inrichting met oude houten delen.


Wanneer je kiest voor een woning inrichting doe je dat vanuit je eigen smaak. Zo is een vintage woonstijl ook een kwestie van smaak.

Hoe pas je de inrichting van je huis toe om een vintage inrichting te creëren? Welke kleuren kun je gebruiken, welke accessoires kun je neerzetten en waar ga je alles neer zetten?

Allemaal spannende vragen om je huisstijl in vintage woonstijl te laten ontstaan.

Bij deze vragen kan ik jou als binnenhuisstylist bij helpen. Wat kan je van mij verwachten?

  • Intakegesprek
  • Kleuradvies
  • Nieuwe indeling (mits nodig)
  • Meubilair advies
  • Samen shoppen voor meubels

 

 

Wil jij een vintage interieurstijl? Neem vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken wij wat er mogelijk is. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Indien je liever direct contact hebt:
T. 06-33760488 (ook via Whats app button op de mobiele site)
E. info@mirella-style.nl

Esther Wagemaker: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Super goede styliste. Kan met kleine veranderingen iets heel moois maken. Heeft zelf een bijzondere smaak, waardoor je echt die wauw factor in je huis kan creëren, maar past zich ook aan naar jouw smaak en wensen en de spullen die je zelf in huis hebt. Blijft net zo lang op zoek naar spullen en kleuren die bij je passen, totdat je echt helemaal tevreden bent. Heeft een goede kijk op kleurencombinaties en weet precies waar wat te koop is en voor ieder budget.Kortom : Een aanrader!"