Country style inrichting


Alles laten zien

Bij de Country style inrichting worden de pannen aan de muur gehangen en het gereedschap in het zicht gelaten. Er wordt gewerkt met onbehandeld hout om zo dicht mogelijk bij de natuur/ basis te blijven.

Country betekent Land /natuur!
De meubelen worden gemaakt van beschikbare materialen, waaronder boomstammen en takken.De meubelen zijn vaak onbehandeld en eenvoudig van structuur.
De accessoires worden aan gevuld met wat men van de jacht heeft overgehouden, zoals een gewei of botten, vachten en vellen.
De muren zijn vaak wit gekalkt of van grote stukken stenen gemaakt.

De vloer met houten planken of gebakken stenen bedekt.
Tegenwoordig wordt er natuurlijk wel het comfort toegepast. Zodat het heerlijk vertoeven in je eigen huis wordt.    

Hoe pas je de inrichting van je huis toe om een Country style inrichting te creëren? Welke kleuren kun je gebruiken, welke accessoires kun je neerzetten en waar ga je alles neer zetten?

Allemaal spannende vragen om je huisstijl in Country woonstijl te laten ontstaan.Bij deze vragen kan ik jou als binnenhuisstylist bij helpen. Wat kan je van mij verwachten?

  • Intakegesprek
  • Kleuradvies
  • Nieuwe indeling (mits nodig)
  • Meubilair advies
  • Samen shoppen voor meubels

 

Wil jij een country interieurstijl? Neem vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken wij wat er mogelijk is. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Indien je liever direct contact hebt:
T. 06-33760488 (ook via Whats app button op de mobiele site)
E. info@mirella-style.nl

Karin Ott: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Top Stylist, luistert naar je wensen en haalt je uit je comfortzone, geweldige ideeën en super met haar samen gewerkt. Een hele verandering van huiskamer in 1 dag. Ze heeft gevoel voor kleur en style. Ook is ze onwijs gezellig en erg aardig. Ze zal zeker nog een keer gevraagd worden."

Chantelle Heijstee: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
"Wat een fijne styliste, persoonlijk en vol passie. Mirella kwam met zulke mooie ideeën waar wij zelf nooit op waren gekomen. Style in kleur!! Bedankt Mirella!! Ik raad haar zeker aan."