Landelijke interieurstijl


De rust opzoeken

De landelijke woonstijl staat bekend om zijn rustieke uitstraling.
De lichte kleuren natuurlijke materialen en hout look geven dit het juiste aanzicht voor een landelijke uitstraling.


Chill room van stoer industrieel naar romantisch landelijk.


Bij verschillende stijlen wordt er een eyecatcher gebruikt voor het wauw effect. Om de rust in de ruimte te bewaren wordt bij de landelijke woonstijl deze echt achter wegen gelaten. De kleuren en materialen vloeien zachtjes in elkaar over. De natuurtinten zoals aarde, zacht pastel en Nude (zacht beige) vormen de basis van de aankleding om zo de gemoedelijke, gezellige en warme landelijke woonstijl te creëren.Wat kan je van mij verwachten?

  • Intakegesprek
  • Kleuradvies
  • Nieuwe indeling (mits nodig)
  • Meubilair advies
  • Samen shoppen voor meubels

 

 

Wil jij een landelijke interieurstijl? Neem vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken wij wat er mogelijk is. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Indien je liever direct contact hebt:
T. 06-33760488 (ook via Whats app button op de mobiele site)
E. info@mirella-style.nl

Lana ten Brink: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Ze heeft een mooi kleurenpalet laten zien en op een vriendelijke manier laten zien wat ik allemaal met mijn huiskamer kon doen. Haar adviezen heb ik opgevolgd en het is fantastisch geworden. Mirella is heel professioneel en heeft vele ideeën en oog voor detail. Ontzettend fijn mens om mee te werken. Raad iedereen aan om mirela's style in handen nemen als je een nieuw en enigentijd persoonlijk interieur wil. Toppie."