Home » Interieurstyling » Landelijke stijl

Landelijke stijl


De landelijke stijl staat bekend om zijn rustieke uitstraling.
De lichte kleuren natuurlijke materialen en hout look, geven dit het juiste aanzicht voor een landelijke uitstraling.

Bij verschillende stijlen wordt er een eyecatcher gebruikt ,voor het wauw effect. Om de rust in de ruimte te bewaren bij de landelijke uit straling wordt deze echt achter wege gelaten. De kleuren en materialen vloeien zachtjes over in elkaar. De natuurtinten zoals aarde, zacht pastel en Nude ( zacht beige) vormen de basis van de aankleding om zo de gemoedelijke , gezellige en warme landelijke woonstijl te creëren.

Wil je iets meer pit in je ruimte ,dan kun je ook de grijs tinten of de taupe tinten in je interieur toepassen. Dan wordt het net iets stoerder.
Tipje: maak het niet te donker.

Het gebruik van robuuste meubelen geeft natuurlijk ook een landelijk aanzicht. Een oude boeren kast of een eettafel is al sfeer bepalend.
Als je de ruimte hebt creëer een open haard of hout kachel.
Wanneer je nog originele details in je ruimte hebt , laat ze vooral zitten en restaureer ze.

Vooral de houten en linnen materialen zijn zeer gewild in deze sfeer. Schapen vachten, plaids en kussens horen er echt bij om de sfeer gezellig aan te kleden.

Wanneer de basis is gemaakt , wordt het natuurlijk afgestyled met landelijke accessoires.
In de landelijke woonwinkels, zoals Riviera Maison, VT wonen of Landelijk Wonen kun je heerlijk shoppen. Ideeën op doen of gewoon accessoires zoeken om je huis af te stijlen.

Wanneer je het toch moeilijk vind om de juiste toon te zetten ,kun je natuurlijk altijd een styliste meenemen. Zij kan je dan vertellen welke accessoires je kunt gebruiken om de sfeer te perfectioneren.


Succes verzekerd!


Chill room van stoer industrieel naar romantisch landelijk.