Klanten

Bij Mirella's Style staat de klant voorop. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden is met mijn advies en aanpassingen waardoor het woonplezier terug is! Klanten zeggen het volgende over mij:

Chantelle Heijstee: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
"Wat een fijne styliste, persoonlijk en vol passie. Mirella kwam met zulke mooie ideeën waar wij zelf nooit op waren gekomen. Style in kleur!! Bedankt Mirella!! Ik raad haar zeker aan."

Esther Wagemaker: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Super goede styliste. Kan met kleine veranderingen iets heel moois maken. Heeft zelf een bijzondere smaak, waardoor je echt die wauw factor in je huis kan creëren, maar past zich ook aan naar jouw smaak en wensen en de spullen die je zelf in huis hebt. Blijft net zo lang op zoek naar spullen en kleuren die bij je passen, totdat je echt helemaal tevreden bent. Heeft een goede kijk op kleurencombinaties en weet precies waar wat te koop is en voor ieder budget.Kortom : Een aanrader!"

Karin Ott: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Top Stylist, luistert naar je wensen en haalt je uit je comfortzone, geweldige ideeën en super met haar samen gewerkt. Een hele verandering van huiskamer in 1 dag. Ze heeft gevoel voor kleur en style. Ook is ze onwijs gezellig en erg aardig. Ze zal zeker nog een keer gevraagd worden."

Lana ten Brink: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Ze heeft een mooi kleurenpalet laten zien en op een vriendelijke manier laten zien wat ik allemaal met mijn huiskamer kon doen. Haar adviezen heb ik opgevolgd en het is fantastisch geworden. Mirella is heel professioneel en heeft vele ideeën en oog voor detail. Ontzettend fijn mens om mee te werken. Raad iedereen aan om mirela's style in handen nemen als je een nieuw en enigentijd persoonlijk interieur wil. Toppie."

Monique Burrie: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Mirella's style heeft ons uit verkoopklaar gestyled. Binnen 7 dagen was onze woning verkocht! En heel veel complimenten gehad van de kijkers. Ik heb een super goede ervaring met Mirella's Style en voor onze nieuwe woning komt ze ook weer helpen met het stylen!"

Wil jij ook op deze pagina komen te staan? Vul onderstaand formulier in en je komt erop!