Interieurstylist Hoorn

Ben je op zoek naar een nieuw interieur maar weet je niet waar je moet beginnen?
Het is handig om hierbij de hulp van een interieurstylist te gebruiken. Samen doorlopen wij jouw wensen en zorgen wij ervoor dat jouw huis echt jouw huis wordt!


Mirella de interieurstylist van Hoorn

Doordat ik vanuit de schoonmaak bij de mensen thuis kwam, ben ik mij gaan richten op het huiselijk aspect. Zo heb ik de handigheid ontwikkelt om het voor de mensen thuis zo praktisch en het toch zo gezellig mogelijk te maken. Door deze interesse ben ik een opleiding aan de NTI gaan volgen en heb ik inmiddels al meerdere klanten kunnen helpen!

De stijl van mijn interieur is niet alleen gericht op één stijl, maar wisselt geregeld. Daardoor is mijn stijl van werken open en enthousiast. Hoe zorgen wij ervoor dat jouw interieur echt bij jou past?
Hoe zorgen wij ervoor dat jouw interieur echt bij jou past?

1. Allereerst is er het contact!

Dat kan via het contact formulier, maar je kunt ook bellen, mailen of appen. Je krijgt altijd antwoord. Dan maken we een afspraak en kom ik langs bij je.

2. Mood board

Na het gesprek zal ik een mood board maken met de wensen en ideeën die jullie hebben voor de nieuwe inrichting.

3. Mood board bespreken

Het maken van het mood board duurt ongeveer en week en deze zullen we dan besprekn. Dit is altijd veel informatie , dus ik neem ruim tijd in zodat jullie het kunnen bestuderen.

4. Plan van aanpak

Als je helemaal tevreden bent over het mood board zullen we een plan van aanpak maken. Dit is handig om mee te beginnen. Het bespreken van het plan van aanpak kan via de mail of app.

5. Verbouwen

Daarna wanneer je aan het verbouwen of schilderen gaat, begeleid ik je via de mail. Wij zullen bespreken wat wel en wat niet goed gaat, of waar je tijdens de werkzaamheden tegenaan loopt.

6. Inrichten

Ook het uitzoeken van meubelen of accessoires kan ik bij komen helpen. Wanneer je dat zelf wilt doen is dat natuurlijk helemaal goed, maar als je twijfelt of geen idee hebt, kan ik je begeleiden via de app (beeldbellen/foto’s) of ik ga gezellig met je shoppen..

7. Nazorg

Wanneer alles klaar is en het inrichten kan beginnen, wil ik je helpen met de nazorg. Het aankleden en af stijlen van de ruimte. Je kunt zelf aan geven wat je wilt en waar je hulp bij wilt hebben.


In welk interieur wil jij je thuis voelen?